Farvel til 3G | Vi byder velkommen til 5G
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …

Cookie- og privatlivspolitik

Indledning

Tak, for dit besøg på vores hjemmeside. Det er vigtigt for Maxtel, at beskytte og respekterer dit privatliv i forbindelse med, at du bruger vores services.Udover at være din bedste samarbejdspartner er vores mål at behandle dine personoplysninger forsvarligt og hensigtsmæssigt, så du kan føle dig tryg, når du bruger vores services.

Maxtel har høje etiske standarder og fastsat strenge interne procedurer, for at sikre dine personoplysninger på bedst mulige vis.

I vores privatlivspolitik kan du læse vilkårene for behandlingen af dine personoplysninger og de rettigheder, du har i forbindelse med besøg på maxtel.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik kan vi kontaktes på kundeservice@maxtel.dk

Opdatering af vores persondatapolitik

Vores privatlivspolitik vil altid være, at finde på denne webside.

Privatlivspolitikken opdateres, så snart vi vurderer, at der er behov for det. F.eks, når vi udbyder nye services og produkter.

Hvad er personoplysninger?

Det er personoplysninger der kan bruges til at identificere en person også selvom man ikke har alle oplysninger på samme tid. Eksempler er navn, adresse, e-mail og telefonnummer, billede, IP-adresse.

I Databeskyttelsesforordningen er der forskellige variationer af personoplysninger, hvilket alt sammen er med til at sikre dit privatliv bedst muligt.

Sådan indsamler vi personoplysninger?


Maxtel indsamler personoplysninger om dig på følgende måder:

  • Ved brug af vores hjemmeside, services og køb af fysiske produkter.
  • Tilmelding til vores nyhedsbrev, oprettelse af en profil på filenbank og vores hostingløsning.
  • Ved afgivelse af informationer til tredjepart (Facebook, Google og LinkedIn) som vi har et samarbejde med.

Sådan bruges dine personoplysninger

  • Vi indsamler og bruger kun dine personoplysninger til det bestemte formål
  • Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er relevante
  • Vi opdaterer dine personoplysninger når du gør os opmærksom på ændringer
  • Vi videregiver dine personoplysninger mod udgivet accept fra dig af

Indsamling og brugen af personoplysninger


  • Der er visse personoplysninger, vi er nødt til at kende for at kunne levere vores service til dig. Heraf navn, telefonnummer og din e-mail – altså dine kontaktoplysninger. Vi gør opmærksom på, at vi til enhver tid vil skulle følge lovgivningen, hvilket gør at vi vil skal registrere og gemme visse personoplysninger for at kunne overholde skattelovgivningen/bogføringsloven (F.eks. personoplysninger på en faktura).

  • Vi bruger visse personoplysninger om dig for at kunne forbedre vores services og produkter. Enkelte personoplysninger om dig oplyses til vores samarbejdspartnere (Facebook/Google) for målrettet at kunne give dig en service. Der indsamles også personoplysninger om færden på vores hjemmeside, herunder IP-adresser og placering af cookies på din computer, hvilket fremgår af vores cookiepolitik

  • Enkelte personoplysninger opbevares, for at vi kan varetage dine interesser i fremtiden, såfremt der bliver behov for det.



Sletning af personoplysninger


Dine personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring heraf til at starte med.

Perioden for sletning kan variere afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Vi laver derfor altid en skønsmæssig vurdering for at se, hvornår der ikke længere er brug for dine personoplysninger.

Enkelte personoplysninger skal opbevares i minimum 5 år af hensyn til lovgivningen (Bogføringsloven – F.eks. personoplysninger på faktura).

Opdatering

Vi foretager en opdatering af dine personoplysninger, så snart vi gøres opmærksom på at de ikke er retvisende. Benyt kontaktoplysningerne i bunden for, at gøre os opmærksom herpå.

Videregivelse

Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller viderebringe dine personoplysninger til andre, medmindre:

  • det er nødvendigt for at kunne levere vores service overfor dig
  • det er nødvendigt, for at kunne opretholde lovgivning
  • du aktivt har givet os samtykke til det
  • det er som led i vores anvendelse af databehandlere (indenfor/udenfor EU/EØS)

Dine rettigheder

    Som del af Databeskyttelsesforordningen har du som registret følgende rettigheder:

  • Ret til at få rettet forkerte personoplysninger
  • Ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har, samt få udleveret en kopi
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger hos os
  • Ret til at kræve begrænsning for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse imod behandling af dine personoplysninger
  • Ret til at tilbagekalde samtykke for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til at kræve oplysning om overførsel til lande/organisationer uden for EU/EØS
  • Ret til at undgå profilering af dine personoplysninger
  • Ret til at klage over hvordan vi behandler dine personoplysninger

Ønsker du at vide mere omkring ovenstående eller gøre brug af dine rettigheder skal du venligst kontakte os via kontaktinformationerne nederst på siden.

Mener du ikke, at vi behandler din henvendelse og rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, bedes du venligst kontakte os via e-mail kundeservice@maxtel.dk. med teksten ”Klage omhandlende mine rettigheder” i emnefeltet.

Mener du herefter fortsat ikke at vi behandler din henvendelse og rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, vil du kunne klage til Datatilsynet

Sådan opbevares dine personoplysninger

Maxtel beskytter dine personoplysninger, dels fordi det følger af lovgivningen, men også fordi vores egne interne og etiske regler kræver, at vi passer godt på dig og dine personoplysninger.
Vi gør derfor brug af. relevante og forsvarlige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger som alle er med til at sikre, at der ikke skabes uautoriseret adgang til personoplysningerne.
Formålet er alene at sikre, at dine personoplysninger ikke anvendes, ødelægges, ændres, offentliggøres eller på anden måde misbruges.

Af sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes


  • Interne regler og retningslinjer for håndtering af personoplysninger
  • Implementering af IT-tekniske foranstaltninger (Firewall, Antivirus mv.)

Links til eksterne serviceudbydere

Vores webside kan indeholde links til andre websider, som ikke tilhører vores virksomhed (eksterne samarbejdspartnere/serviceudbydere).

Vi er på ingen måde ansvarlige for indholdet på disse websider og vores privatlivspolitik gælder, derfor ikke for de pågældende sider.

Databehandlere

Maxtel anvender følgende databehandlere

  • E-conomic: Økonomiprogram.
  • Green.Click: Reklamebureau.
  • November First: Betalingsplatform.
  • Front Information A/S: Anvendes til SMS komunikation.
  • Trustpilot: Et website hvor du kan skrive anmeldelser om os.
  • Telenor: Anvendes som netværksoperatør på mobilnettet.
  • TDC: Anvendes som leverandør til bredbånd & fiber.
  • inMobile: Anvendes til SMS kommunikation.
  • DLX: Anvendes som hosting udbyder & Backup af vores systemer.
  • Facebook & LinkedIn: Bruger vi til kampagner, samt informationer.
  • Google AdWords: Online markedsføring af din virksomhed. AdWords er de annoncer du bl.a. kan se i toppen, når du søger på Google, hos Googles søgepartnere og Googles AdSense-netværk.
  • Google Analytics: Analyser vores hjemmeside, så din brugeroplevelse bliver bedre
  • Dropbox: Fildeling
  • Office365: Outlook, OneDrive, Teams
  • Likvido: Inkasso
  • Weply: Chatmodul på hjemmesiden
  • Shipmondo: Oprettelse af pakkelabels
  • Slack: Projektstyring & intern kommunikation
  • Danløn: Lønstyring
  • ITN | Vision: Leverandørservice, betalinger

Kontaktoplysninger

Maxtel er dataansvarlig, og sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen:
Virksomhedens navn Maxtel.dk ApS
Adresse Industrivej 10E
Postnr. + by 8660 Skanderborg
CVR. 30207734
Telefonnr. 70818283
Mail kundeservice@maxtel.dk