Er du håndværker? | ...få dit fastnet-hovednummer direkte på SIM-kort - kun hos Maxtel!
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …
    Ved anvendelse af vores kontaktformularen, behandles indtastede personoplysninger, såsom Navn, Telefonnummer, Virksomhedsnavn og E-mail. Indtastede oplysninger i formularen videresendes til vores E-mail kundeservice@maxtel.dk, hvorefter denne behandles af vores team. Vores behandling af almindelige personoplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens Art. 6, stk. 1, litra f. (legitim interesse). Læs vores Cookie- og privatlivspolitik for informationer om dine rettigheder.

Telefonomstilling

Med telefon omstilling fra Maxtel kan du være sikker på en god omstillingsløsning. Her kan du nemt omstille dine opkald og uanset dit behov for telefonomstilling, kan vores fleksible omstillingsløsninger hjælpe både dig og dine kunder.

Med en omstillingsløsning fra Maxtel har du blandt andet mulighed for:


Samt meget mere. Vi hjælper altid gerne vores kunder med den omstillingsløsning, der passer bedst til deres behov.

Giv en god kundeoplevelse med en omstillingsløsning


I stedet for at skulle besvare telefonen manuelt på alle tider af døgnet kan du give dine kunder en god oplevelse med en omstillingsløsning fra Maxtel – også efter lukketid.
Med talebeskeder og velkomstbeskeder med taste valg har du muligheden for at give dine kunder information om for eksempel åbnings- og ferietider, når de ringer uden for jeres åbningstider. Det giver dig frihed til også at lave andet end at besvare telefonen.


Uanset størrelsen på din virksomhed, er det en god ide at have en eller anden form for omstillingsløsning tilknyttet jeres erhvervstelefoni.
Vi tilbyder fleksible omstillingsløsninger til alle typer virksomheder, og vi hjælper jer gerne godt i gang.

Fleksibel telefonomstilling til både mobiltelefoner og IP telefoner


Hvis du ofte er på farten og dermed ude af huset, kender du nok også til det at være gået glip af et vigtigt opkald.
Hvis I benytter jer af IP telefoner, har du med vores smarte produkt “Flex-nummer & OneNumber koncept” mulighed for at “flexe” dit direkte nummer mellem alle dine telefoner.
Det vil sige, at hvis du normalt benytter en IP telefon mens du er på kontoret, men har brug for at være ude af huset indimellem, så kan du med denne telefon omstilling selv styre, om dit nummer skal være koblet på din mobiltelefon. Det giver dig masser af fleksibilitet i hverdagen, uanset hvor du måtte befinde dig. På den måde behøver du kun ét telefonnummer, som dine kunder eller samarbejdspartnere kan fange dig på. Det giver rigtig god mening, og gør det nemmere for alle at få fat i dig.


Hvis en smart og fleksibel telefonomstilling lyder som det ideelle match til din virksomhed, så er Maxtel det rette valg for dig.