Er du håndværker? | ...få dit fastnet-hovednummer direkte på SIM-kort - kun hos Maxtel!
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …
    Ved anvendelse af vores kontaktformularen, behandles indtastede personoplysninger, såsom Navn, Telefonnummer, Virksomhedsnavn og E-mail. Indtastede oplysninger i formularen videresendes til vores E-mail kundeservice@maxtel.dk, hvorefter denne behandles af vores team. Vores behandling af almindelige personoplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens Art. 6, stk. 1, litra f. (legitim interesse). Læs vores Cookie- og privatlivspolitik for informationer om dine rettigheder.

IP telefonsystem

Med et IP telefonsystem fra Maxtel giver du din virksomhed gode muligheder for at holde kontakten til kunder og samarbejdspartnere ved lige.

Et godt IP telefonsystem har mange fordele sammenlignet med de traditionelle telefonsystemer med fastnet. Prisen er ofte lavere med et IP telefonsystem og IP telefoni opsætning er nemt og enkelt. IP telefoni opsætning er 100 procent webbaseret, hvilket gør installation og konfiguration helt ligetil. Systemet vil altid være helt opdateret, og I har dermed en fremtidssikret løsning med et IP telefonsystem. Sker der udskiftning i antal medarbejdere?

Med et IP telefonsystem er det nemt at tilrette antal brugere, således at IP telefonsystemet altid matcher antallet af medarbejdere i virksomheden

IP telefoni erhverv

Maxtel tilbyder IP telefoni til erhverv, som er en yderst fleksibel telefoniløsning til din virksomhed. IP telefoni erhverv sikrer både høj lydkvalitet og lave omkostninger samt en telefoniløsning, der er skræddersyet til jeres behov.

Med IP telefoni erhverv kan du sikre nemme kommunikationslinjer i hele organisationen, uanset størrelse og behov. Har du brug for at tilkoble udenlandske eller internationale telefonnumre, er der også mulighed for det. IP telefoni erhverv er markedets mest fleksible telefoniløsning til erhvervslivet.

Hvis sikkerhed og stabile forbindelser har betydning for jer, vil IP telefoni erhverv være en god løsning. Med IP telefoni erhverv får I en stabil telefonforbindelse med lave priser og en af markedets højeste oppetider. Jeres IP telefonsystem kan nemt tilpasses skiftende behov og kan således skaleres op eller ned alt efter, hvad I har brug for.

Billig IP telefoni til udlandet

Har du, eller dine medarbejdere, ofte brug for at ringe til udenlandske kunder eller samarbejdspartnere? Så kan du med et godt IP telefonsystem også få billig IP telefoni til udlandet. Med billig IP telefoni til udlandet sparer du ikke kun penge på din telefonregning hver måned – du sikrer også en fleksibel løsning til både dig, dine medarbejdere, dine kunder og dine samarbejdspartnere.

Billig IP telefoni til udlandet betyder, at du kan ringe ud til både kunder og samarbejdspartnere uden at skulle tænke på dyre minuttakster. Med et internationalt telefonnummer kan du desuden nemt modtage opkald fra udlandet, hvilket gør løsningen ideel til dig, der har aktivitet i andre lande.