IP-telefoni

Efterhånden er det ved at være alment kendt, at IP-telefoni forener høj driftsstabilitet med gode priser såvel på den lange bane, som på den korte. Maxtel er en af landets ældste leverandører af IP-telefoni til erhverv, og har siden 2005 hjulpet danske virksomheder i alle størrelser, med at få implementeret IP telefoni.

Yealink telefon

Fastnet har fundet sin afløser!

Går vi bare nogle ganske få år tilbage, var teleløsningerne blandt danske virksomheder domineret af løsninger baseret på fastnettelefoni, ISDN samt andre former for analog telefoni. Sådan er det dog ikke længere, hvorfor antallet af fastnetlinjer er på vej retur, i takt med at flere og flere vælger en løsning baseret på IP-telefoni.

Telefoni via internettet

Vælger I at benytte fysiske telefoner, vil Jeres medarbejdere stadig have en fysisk telefon stående på deres skrivebord. Den eneste forskel er derfor, at telefonen tilsluttes internettet, og ikke fastnet nettet som førhen. I kan selvfølgelig stadig ringe til normale fastnet telefoner og mobiler, præcis som i kender det!

God kvalitet og høj driftsikkerhed

Moderne IP-telefoner opererer med HD lyd, hvilket sikrer høj lydkvalitet, der som oftest er bedre end lyden fra en fastnettelefon. Driftsikkerheden er ligeledes mindst lige så god som på analoge telesystemer, da Maxtel benytter to uafhængige internetudbydere til vores servere. Såfremt at I lokalt skulle miste internetforbindelsen, kan vi viderestille Jeres telefonnumre til mobiltelefoner helt uden beregning.

Billigt i mere end én forstand

Med IP-telefoni fra Maxtel ringer i til fastnet i Danmark for kun 15 øre i minuttet, og til udlandet fra kun 5 øre. Alle interne opkald mellem Jeres medarbejderes IP-telefoner er selvfølgelig gratis, uanset om i måtte have flere forskellige afdelinger rundt omkring i verden.

Men når vi siger at erhvervs IP telefoni er billigt, så gælder det ikke udelukkende samtalepriserne. IP-telefoni er nemlig også billigt i oprettelse, da I ikke skal investere i en omstillings- eller telefonserver, da al trafik går gennem vores centrale telefonserver. Dermed slipper I også for løbende vedligeholdelse såvel hardware- som softwaremæssigt, samt slipper for at fodre en eventuel telefonserver med strøm. En VOIP løsning kan enten afvikles via software på medarbejdernes computere, eller ved fysiske IP-telefoner med eller uden headset. Maxtel forhandler kvalitetstelefoner fra Yealink, som fås helt ned til 649 kr. + moms for den mindste model. Derfor kan alle være med, når det kommer til at modernisere en analog teleløsning.

IP-telefoni giver øgede muligheder

Udover at få en nem, sikker og billig teleløsning, vil I med et erhvervsabonnement fra Maxtel få adgang til et hav af nyttige funktioner. For at sikre Jer en fleksibel telefoniløsning, har vi nemlig specieludviklet en række funktioner, som kan gøre Jeres arbejdsdag lettere – funktioner som man ikke finder hos andre teleudbydere i langt de fleste af tilfældene. I vores omstillingsanlæg tilbyder vi eksempelvis fuld integration med mobiltelefoner, således at I har adgang til alle nødvendige funktioner når I er på farten. Alle IP-telefoner, mobiltelefoner og telefonnumre administreres let online, hvor I kan foretage store såvel som små ændringer på få minutter. Vores ekstrafunktioner spænder fra alt fra konferencerum til automatisk verificering af telefonnumre, samt SMS med kundernes telefonnumre på lukkedage eller ved lang ventetid. Ydermere er vores system opbygget således, at vores udviklere nemt kan implementere specieludviklede funktioner som kan “snakke” sammen med eksempelvis jeres CRM-systemer.