Er du håndværker? | ...få dit fastnet-hovednummer direkte på SIM-kort - kun hos Maxtel!
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …
    Ved anvendelse af vores kontaktformularen, behandles indtastede personoplysninger, såsom Navn, Telefonnummer, Virksomhedsnavn og E-mail. Indtastede oplysninger i formularen videresendes til vores E-mail kundeservice@maxtel.dk, hvorefter denne behandles af vores team. Vores behandling af almindelige personoplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens Art. 6, stk. 1, litra f. (legitim interesse). Læs vores Cookie- og privatlivspolitik for informationer om dine rettigheder.

Team Maxtel

Hvem er vi? 
Vi er en flok passioneret telefonister i en dansk ejet virksomhed med over 15 år på bagen. Vi deler alle den fælles mission at lave telefoni i øjenhøjde for vores kunder, med en uformel tone og smil i røret.

Målsætning:
Ved at sætte vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør, og lytte til deres behov og ikke mindst have fingeren på pulsen, har vi formået løbende at skabe innovative og proaktive produkter til gavn for vores kunder. Hos os er du og din virksomhed i centrum og vi tror på at et tæt og direkte samarbejde med vores kunder er forudsætningen for de mest effektive løsninger der skaber de bedste relationer, så uanset størrelsen på jeres nye telefoniløsning sørger vi altid for, at du som kunde får produkter og en servicemindede tilgang fra vores dedikeret team – kort sagt vi kan lide det vi laver 365 dage om året

Værdier:
Vores fælles værdisæt er unægtelig at vi behandler vores medmennesker som vi selv vil behandles og vi altid går den ekstra mil for at kunden er 120 % tilfreds – Spørg bare Trustpilot.