Er du håndværker? | ...få dit fastnet-hovednummer direkte på SIM-kort - kun hos Maxtel!
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …
    Ved anvendelse af vores kontaktformularen, behandles indtastede personoplysninger, såsom Navn, Telefonnummer, Virksomhedsnavn og E-mail. Indtastede oplysninger i formularen videresendes til vores E-mail kundeservice@maxtel.dk, hvorefter denne behandles af vores team. Vores behandling af almindelige personoplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens Art. 6, stk. 1, litra f. (legitim interesse). Læs vores Cookie- og privatlivspolitik for informationer om dine rettigheder.

Udenlandsk hovednummer

Hos Maxtel tilbyder vi en verden af udenlandske hovednumre. Det kan give din virksomhed en professionel og pålidelig fremtoning overfor kunder i udlandet. Det kan øge salget og styrke forretningsforbindelserne, og give dig mulighed for at udvide din virksomhed til nye markeder.

Vi ved, at det kan være svært at navigere i telejunglen. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Vores udenlandske hovednumre er nemme at opsætte og bruge, og vi har (måske) Danmarks største udvalg i lande, som vi tilbyder numre i. Vi dækker det meste af EU og helt til Kina! – og prisen starter ved blot 50 kroner.
Er du klar til at høre mere, så ring nemt til kundeservice på 70 81 82 83

– vi er klar til at tage din internationale telefoni til nye højder.

Vidste du at vi også tilbyder indgående SMS på både danske og udenlandske hovednumre?