Er du håndværker? | ...få dit fastnet-hovednummer direkte på SIM-kort - kun hos Maxtel!
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …
    Ved anvendelse af vores kontaktformularen, behandles indtastede personoplysninger, såsom Navn, Telefonnummer, Virksomhedsnavn og E-mail. Indtastede oplysninger i formularen videresendes til vores E-mail kundeservice@maxtel.dk, hvorefter denne behandles af vores team. Vores behandling af almindelige personoplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens Art. 6, stk. 1, litra f. (legitim interesse). Læs vores Cookie- og privatlivspolitik for informationer om dine rettigheder.

Fibernet

Er din virksomhed på udkig efter en hurtigere og mere pålidelig internetforbindelse? Så er Maxtel det rette valg for dig.

Vores fiber-internet giver virksomhederne mulighed for at arbejde mere effektivt og problemfrit med hastigheder på op til 1.000 Mbit og en stabil og sikker forbindelse. Det betyder, at dit team kan arbejde uden afbrydelser og øge produktiviteten, samt forbedre kundeservicen.

Maxtel tilbyder fiber-internet til en fast pris, men det er ikke kun teknologien, der gør os unikke.
Hos Maxtel sætter vi en ære i at levere en personlig og professionel service til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din virksomhed får den bedst mulige løsning, og vi er altid klar til at hjælpe.

Så hvis du er træt af at kæmpe med langsomme og ustabile internetforbindelser, så kontakt kundeservice i dag på 70 81 82 83.

– Vi er klar til at give dig fiber-internet til Danmarks (måske) hurtigste Internet hastighed.
Internet på farten


Har du behov for internet på farten? - hos Maxtel tilbyder vi mobilt bredbånd til brug i både Danmark og resten af verden. Vælg dit nye mobile bredbånds abonnement her

- vi er klar til at give dig Danmarks (måske) mest fleksible internet på farten