Gratis tale og sms mellem Danmark og Ukraine. På grund af de stadigt ekstraordinære omstændigheder giver Maxtel fri tale og sms mellem Danmark og Ukraine for alle kunder i hele 2022, samt første halvår 2023
×
  • JEG VIL GERNE RINGES OP …

Fibernet

Er din virksomhed på udkig efter en hurtigere og mere pålidelig internetforbindelse? Så er Maxtel det rette valg for dig.

Vores fiber-internet giver virksomhederne mulighed for at arbejde mere effektivt og problemfrit med hastigheder på op til 1.000 Mbit og en stabil og sikker forbindelse. Det betyder, at dit team kan arbejde uden afbrydelser og øge produktiviteten, samt forbedre kundeservicen.

Maxtel tilbyder fiber-internet til en fast pris, men det er ikke kun teknologien, der gør os unikke.
Hos Maxtel sætter vi en ære i at levere en personlig og professionel service til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din virksomhed får den bedst mulige løsning, og vi er altid klar til at hjælpe.

Så hvis du er træt af at kæmpe med langsomme og ustabile internetforbindelser, så kontakt kundeservice i dag på 70 81 82 83.

– Vi er klar til at give dig fiber-internet til Danmarks (måske) hurtigste internet.

Internet på fartern


Har du behov for internet på farten? – hos Maxtel tilbyder vi mobilt bredbånd til brug i både Danmark og resten af verden. Vælg dit nyt mobilt bredbånds abonnement her

– vi er klar til at give dig Danmarks (måske) mest fleksible internet på farten