image description

Dig og din telefon

En Maxtel telefon kan mere end bare at ringe og modtage opkald. Uanset om du bruger en mobiltelefon eller en IP-telefon (ja eller begge dele), så kan din telefon meget mere end man skulle tro var muligt.

CallerID skift
Er du på farten og skal foretage et opkald til en kunde og vil du vise din virksomheds hovednummer, så kan du nemt og med enkelte tastetryk skifte caller id på dine telefoner.

Omstilling
Fik du din kollegas opkald? – Det skal du ikke være ked af! Du kan nemt stille opkaldet videre. Du har mulighed for at lave både blind omstilling og ledsaget omstilling.
Blind omstilling sender kaldet direkte videre uden hensyn til om din kollega er ledig.
Ledsaget omstilling giver dig mulighed for at give din kollega en besked inden du stiller kaldet videre.

Træk kald
Kan du høre telefonen ringe i den anden ende af kontoret, eller vil du bare hellere tage i din ene telefon frem for den anden?
Du kan nemt trække opkald på tværs af virksomhedens telefoner.

Telefonsvarer
Indtales der besked på din telefonsvarer kan du enten aflytte den på gammeldags vis. Ring op til din telefonsvarer og aflyt den. Du kan også modtage telefonsvarer beskeder på din e-mail. Nemt, tilgængeligt og ligetil.

Multi-telefonsvarer
Alle dine Maxtel telefoner kan dele telefonsvarer.

Lokalnummer
Alle dine telefoner, både mobil og IP-telefoner kan få sit eget lokale 3 cifret lokalnummer. Så er det virkelig nemt for dine kollegaer at ringe til dig eller omstille opkald til dig.

Personligt telefonmøde
Har du brug for at lave telefonmøder, så brug dit eget personlige telefonmøde, det er nemt og smart.

Indtaling af beskeder direkte fra din telefon
Du har mulighed for direkte fra alle dine telefoner at indtale beskeder på dit system. Skal du indtale en ny velkomsthilsen eller andet, så gør det direkte fra din telefon.

Tilmelding og afmelding af telefoner
Skal du have hjælp til at passe telefonen, så kan du direkte fra alle dine telefoner til og afmelde telefoner til virksomhedens ringekøer.

Optag samtale
Vigtigt opkald? – det kan du nemt optage. Der er mulighed for optagelse af samtaler både on demand og alle samtaler.

SPY
Har virksomheden fået en ny medarbejder, så er SPY en rigtig god funktion, som er rigtig god at bruge til oplæring af nye medarbejdere uden at skulle indkøbe dyrt ekstra udstyr.