image description

Mobiltelefoni

Mere end “bare” mobiltelefoni

Vores kunder får meget mere end ”bare” traditionel erhvervstelefoni, som kun giver mulighed for samtaler, SMS, MMS og data. Med i samtlige af vores abonnementer, er nemlig inkluderet komplet omstilling, som let og enkelt tilpasses Jeres behov, vel at mærke uden at koste ekstra. Dermed har i adgang til alt fra avancerede telefonsvarer til tastemenuer og automatiske åbningstider.

Skalerbart og funktionelt

Som kunde hos Maxtel er du sikret en løsning, som nemt og hurtigt kan tilpasses din virksomheds størrelse. Vi er aldrig længere end et opkald væk, og kan hurtigt både tilføje ekstra abonnementer, eller fjerne eksisterende abonnementer i forbindelse med ændringer i din medarbejderstab, eller oprettelse af hjemmearbejdspladser. Ofte vil vi kunne afsende nye SIM-kort samme dag som I bestiller, hvorved nye medarbejdere kan være kørende allerede dagen efter. Det er der ikke mange teleselskaber til erhverv som kan prale med!

Mobilnummer som hovednummer? Intet problem

Vi ved af erfaring, at mange virksomheder starter ud med et mobilnummer frem for et fastnetnummer. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan benytte deres eksisterende mobilnummer, som hovednummer i deres telefonløsning. Ligeledes kan i benytte Jeres eksisterende mobilnumre, eller bestille nye gennem os. Ønsker I særlig nemme numre, tilbyder vi ligeledes guldnumre fra vores egne nummerserier til ethvert budget. Mulighederne er dermed mange, og begrænsningerne tæt på ikke-eksisterende.

Mere end ”bare” mobil erhverv

Selvom at der en lang række af fordele ved at køre en ”ren mobil”-løsning som erhvervskunde, vil visse arbejdsopgaver kunne løses bedst ved hjælp af en fast telefon. Derfor er vores mobil erhverv løsning designet således, at I både kan benytte mobiltelefoner og IP-telefoner i én og samme telefoniløsning. I kan ligeledes vælge at benytte et fastnetnummer til en mobiltelefon, eller et mobilnummer til en fast telefon – let og enkelt.

Mobil omstilling – se og styr din omstilling fra mobilen

Med vores mobile omstillingssystem, kan I let og enkelt omstille opkald til interne- såvel som eksterne numre, ved hjælp af ganske få tastetryk. Opkald som bliver viderestillet automatisk fra Jeres hovednummer, vil desuden vises i Jeres telefondisplay med opkalders telefonnummer, således at I kan se hvem der ringer inden at I vælger at besvare opkaldet.

Mobile løsninger til store og små

Siden 2007 har vi leveret erhvervstelefoni til store og små virksomheder, spændende fra enkeltmandsvirksomheder til globale virksomheder med tusindvis af ansatte. Grunden hertil, skal måske findes i at vi sætter en dyd i at levere fleksibel telefoni. Om Jeres telefonløsning således udelukkende skal indeholde én enkelt telefon, eller om i ønsker en løsning med ét 2-cifret antal telefoner, udelukkende har en afdeling i Danmark, eller har behov for gratis telefoni mellem jeres enkelte globale afdelinger, kan vi hjælpe. Kast et blik på vores referencer, og kontakt os gerne for en uforpligtende snak, om hvordan I kan få hjælp til at opfylde Jeres behov bedst muligt.