image description

Telefonmodeller

yealink-t20pYealink SIP-20P – Til kantinen eller lageret
Lille, nem og bruger venlig telefon med kun de vigtigste funktioner. En rigtig god telefon til lobbyen, kantinen, lageret mv., hvor der er behov for en lille handy telefon med rigtig god lyd. Telefonen kan tilsluttes et headset (dog uden EHS), mulighed for speaker funktion (højtaler), PoE strømtilslutning mm..

Telefonen kan håndtere 2 opkald ad gangen, og har mulighed for konferencekald.

 

yealink-t22pYealink SIP-22P – Til den lille kontorplads som ikke taler så meget
Storebror til T20. Lille og handy telefon til den semi krævende bruger. En god kantine telefon med rigtig god lyd, men uden en masse fancy funktioner. Telefonen har indbygget telefonbog og god speaker funktion til samtaler med medhør.

Mulighed for 3 samtaler samtidig, konferencekald og tilslutnings mulighed for headset (dog ikke med EHS).

 

yealink-t26pYealink SIP-26P – Til den krævende medarbejder, hvor det ikke behøver at være fancy
Til den lidt mere professionelle bruger. Telefonen er bygget som en T22, dog med alle funktionerne lige ved hånden. Telefonen har 10 funktionskanpper som kan kodes op med kollegastatus, som speeddials mm.. Displayet er lidt større, som giver et god overblik bl.a. ved flere igangværende opkald på én gang.
Mulighed for 3 samtaler samtidig, konferencekald og tilslutnings mulighed for headset (med EHS).

 

yealink-t28pYealink SIP-28P – Til kontoret, og medarbejderen med overblikket
State of the art. Har alle funktionerne og det store display. Telefonen kan alt hvad en moderne IP-telefon i dag skal kunne og overhovedet kan. Den er brugervenlig og har alle mulighederne for tilkobling af knappaneler, headsets med EHS, stor telefonbog, konferencekald, og vigtigst; overblikket og funktionsknapperne lige ved hånden. Denne telefon opfylder alle behov.

 
 

yealink-t38gYealink SIP-38G – Til receptionen og hos de vigtige i firmaet
Den store cheftelefon, men stort overskueligt farvedisplay. Perfekt til receptionen eller hvor det skal se godt ud. Telefonen er storebror over alle telefonerne, og er bygget på en T-28, dog med farvedisplayet. Telefonen har 10 programbare knapper til kollegaststua, speed dials mm.. Flere knapper kan tilkobles via Expansion paneler. Mulighed for 6 samtidige opkald på én gang. Flet opkald og lav konference direkte på telefonen. Mulighed for headsettilslutning også med EHS (Elektronisk Hook Switch).
Baggrunds billede med firmalogo, pauseskærm med billeder mv.. Telefonen kan tilsluttes med strøm via netværk (PoE), så du undgår flere strømforsyninger under skrivebordet.

 
Gigaset 610-IP – Trådløs telefon
Trådløs IP-telefon med stort farvedisplay med godt overblik og fantastisk bruger venlighed.
Den har rigtig god rækkevidde, og endda mulighed for forlængelse med helt op til 6 repeatere. Telefonen har højtalerfunktion (medhør), som gør det muligt eks. vis at benytte det impulsive mødelokale. Den har rigtig god lyd, og endda mulighed for headset tilslutning, så man også har hænderne frie til arbjedet.
Den holder godt strøm til en lang arbejdsdag med mange opkald. Telefonen har masser at tilpasningsmuligheder, som gør det muligt at personificerer den til den enkelte. Det perfekte arbejdsredskab til medarbejderen som ikke kan side stille.
 

Cisco SPA112 – Telefonadapter til faxen, frankeringsmaskinen eller den klasiske retrotelefon som ikke skal glemmes
Tilslut din faxmaskine, din gamle B&O telefon eller blot en gammeldags telefon til dit omstillingsanlæg.
Boksen har mulighed for tilslutning af 2 telefoner (2 stk. individuelle lokalnumre), og kan benyttes med alt gammelt PSTN udstyr. Mange af vores kunder benytter denne adapter til div. faxmaskiner, tyverialarmer, klokken på lageret, frankeringsmaskinen mv.. Boksen understøtter alle funktioner såsom vis-nummer, banke-på og kan selvfølgelig medtages til hvilket som helt netværk hvor den måtte ønskes (som rejsetelefon evt.).